joi, 7 noiembrie 2013

Constructii case - Fundatia pe cuzineti

http://www.amenajari-locuinte.ro/ in parteneriat cu
http://oncasa.ro
http://proiectedecasa.weebly.com/

Constructii case - Fundatia pe cuzineti
Pentru detalii si oferte de pret va rugam sa ne contactati pe email la adresa: oncasa@yahoo.com, amenajari05@yahoo.com sau telefonic la 0745259044 - 0720.48.88.78

Echipa Amenajari Locuinte, va prezinta turnarea fundatiei pe cuzineti, a unei case. Fundatia unei case este una dintre cele mai importante parti ale constructiei.

Dupa ce s-au facut masuratorile si trasarile la fata locului, prima etapa este sapatura. In cazul nostru s-au sapat gropi cu latimea de 1 m si adancimea de 1,20 m. Dupa sapatura a urmat elalizarea gropilor, cu sapa de beton, dupa care s-a montat fierul beton, pentru cuzineti si s-a turnat betonul de umplere al gropilor.

Fundatie casaUrmatoarea etapa este fasonarea si montarea fierului beton, pentru fundatia exterioara a casei. Dupa aceasta a urmat, cofrarea  fundatiei, cu scandura de 2,5cm si turnarea betonului. Dupa ce fundatia a fost decofrata pe interior, s-a facut umplutura cu pamant, pietris si nisip. A urmat izolarea termica cu polistiren extrudat de 5 cm.

Urmatoarea etapa a fost montarea fierului si al plasei sudate, in vederea turnarii placii de egalizare (al radierului). Dupa ce a fost trasat nivelul de turnare a urmat turnarea propriuzisa a placii de beton.

Echipa amenajari locuinte va pune la dispozitie servicii de constructii civile si anume turnare fundatii, zidarii, tencuieli mecanizate si manuale, dulgherie; amenajari interioare si exterioare, zugraveli, montaj gresie, faianta, parchet,  instalatii sanitare si electrice

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu